Sfoglia per Rivista FOOD ANALYTICAL METHODS
QuEChERS method for the determination of PAH compounds in Sardinia sea urchin (Paracentrotus lividus) roe,using gas chromatography ITMS-MS analysis
2012-01-01 Angioni, Alberto; Porcu, L; Secci, Marco; Addis, Pierantonio
UHPLC-MS/MS Method for the Analysis of 2,6 Toluene Diisocyanate and 2,4 Toluene Diisocyanate Released from Microa-gglomerated Corks in Wine
2021-01-01 Corrias, F.; Cossu, E.; Cardu, P.; Angioni, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Rivista | Editore |
---|---|---|---|---|
QuEChERS method for the determination of PAH compounds in Sardinia sea urchin (Paracentrotus lividus) roe,using gas chromatography ITMS-MS analysis | 1-gen-2012 | Angioni, Alberto; Porcu, L; Secci, Marco; Addis, Pierantonio | FOOD ANALYTICAL METHODS | - |
UHPLC-MS/MS Method for the Analysis of 2,6 Toluene Diisocyanate and 2,4 Toluene Diisocyanate Released from Microa-gglomerated Corks in Wine | 1-gen-2021 | Corrias, F.; Cossu, E.; Cardu, P.; Angioni, A. | FOOD ANALYTICAL METHODS | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile