Sfoglia per Rivista  FOOD ANALYTICAL METHODS

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Rivista Editore
A Contribution to the Harmonization of Non-targeted NMR Methods for Data-Driven Food Authenticity Assessment 1-gen-2020 Gallo, V.; Ragone, R.; Musio, B.; Todisco, S.; Rizzuti, A.; Mastrorilli, P.; Pontrelli, S.; Intini, N.; Scapicchio, P.; Triggiani, M.; Pascazio, A.; Cobas, C.; Mari, S.; Garino, C.; Arlorio, M.; Acquotti, D.; Airoldi, C.; Arnesano, F.; Assfalg, M.; Barison, A.; Benevelli, F.; Borioni, A.; Cagliani, L. R.; Casadei, L.; Marincola, F. C.; Colson, K.; Consonni, R.; Costantino, G.; Cremonini, M. A.; Davalli, S.; Duarte, I.; Guyader, S.; Hamon, E.; Hegmanns, M.; Lamanna, R.; Longobardi, F.; Mallamace, D.; Mammi, S.; Markus, M.; Menezes, L. R. A.; Milone, S.; Molero-Vilchez, D.; Mucci, A.; Napoli, C.; Rossi, M. C.; Saez-Barajas, E.; Savorani, F.; Schievano, E.; Sciubba, F.; Sobolev, A.; Takis, P. G.; Thomas, F.; Villa-Valverde, P.; Latronico, M. FOOD ANALYTICAL METHODS -
Gas chromatographic mass spectrometry determination of geosmin and 2-methylisoborneol off-flavor in Mugil cephalus roe 1-gen-2015 Angioni, Alberto; Cau, Alessandro; Addis, Pierantonio FOOD ANALYTICAL METHODS -
QuEChERS method for the determination of PAH compounds in Sardinia sea urchin (Paracentrotus lividus) roe,using gas chromatography ITMS-MS analysis 1-gen-2012 Angioni, Alberto; Porcu, L; Secci, Marco; Addis, Pierantonio FOOD ANALYTICAL METHODS -
UHPLC-MS/MS Method for the Analysis of 2,6 Toluene Diisocyanate and 2,4 Toluene Diisocyanate Released from Microa-gglomerated Corks in Wine 1-gen-2021 Corrias, F.; Cossu, E.; Cardu, P.; Angioni, A. FOOD ANALYTICAL METHODS -
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile