Sfoglia per Rivista  FOOD QUALITY AND PREFERENCE

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Rivista Editore
Alterations of gustatory sensitivity and taste liking in individuals with blindness or deafness 1-gen-2023 Oleszkiewicz, Anna; Resler, Katarzyna; Masala, Carla; Landis, Basile N.; Hummel, Thomas; Sorokowska, Agnieszka FOOD QUALITY AND PREFERENCE -
Food Reputation Map (FRM): Italian long and short versions’ psychometric features 1-gen-2017 Bonaiuto, M; De Dominicis, S; Fornara, Ferdinando; Ganucci Cancellieri, U; Petruccelli, I; Bonaiuto, F. FOOD QUALITY AND PREFERENCE -
Methods for fungiform papillae assessment: A collaborative study among European research units 1-gen-2024 Piochi, Maria; Spinelli, Sara; Melis, Melania; Laureati, Monica; Feeney, Emma; Methven, Lisa; Yang, Qian; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa; Ford, Rebecca; Pagliarini, Ella; Barbarossa, Iole Tomassini; Dinnella, Caterina. FOOD QUALITY AND PREFERENCE -
Which factors affect the Italian consumer's intention to insect-eating? An application of an integrated attitude-intention-eating model 1-gen-2024 Merlino, Vm; Mosca, O; Fornara, F; Roma, R; Bonerba, E; Schiavone, A; Passaro, Rl; Tarantola, M FOOD QUALITY AND PREFERENCE -
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile