Sfoglia per Autore
Evaluation of biocidal activity of Evolyse, a disinfectant based on hydrogen peroxide and silver nitrate
2011-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Altana, V; Fadda, MARIA ELISABETTA; Mura, L; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Preliminary study on antifungal susceptibility and molecular relatedness of Candida glabrata in intensive care unit
2010-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Pisano, MARIA BARBARA; Podda, R; Podda, Gs; Cosentino, Sofia
Caratterizzazione e attività anti-listeria di Lactococcus lactis subsp. lactis isolati da prodotti lattiero-caseari sardi
2010-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Caratterizzazione fenotipica e molecolare di Candida isolate in un reparto di Terapia Intensiva
2010-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Podda G., S; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Viale, S; Corda, A; Cosentino, Sofia
Molecular detection of virulence factors and antibiotic resistance pattern in clinical Enterococcus faecalis strains in Sardinia
2010-01-01 Cosentino, Sofia; Podda G., S; Corda, A; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Pisano, MARIA BARBARA
Characterization of yeast population and molecular fingerprinting of Candida zeylanoides isolated from goat's milk collected in Sardinia
2010-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Viale, S; Deplano, Maura; Pisano, MARIA BARBARA; Cosentino, Sofia
Caratterizzazione attività anti-Listeria di Lactococcus lactis susp. lactis isolati da prodotti lattiero-caseari sardi.
2009-01-01 Pisano, M. B.; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Characterization of goats’milk cheeses manufactured with the addition of adjunct cultures
2008-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Casula, M; Serci, V; Corda, A; Deplano, Maura; Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia
In vitro probiotic characteristics of Lactobacillus strains isolated from Fiore Sardo cheese
2008-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Casula, M; Corda, A; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Microbiological and chemical characterization of Fiore Sardo, a traditional Sardinian ewes’ cheese
2006-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Corda, A; Cosentino, Sofia
Potenziali proprietà probiotiche di enterococchi isolati da prodotti lattiero-caseari artigianali
2005-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Corda, A; Serci, V; Deplano, Maura; Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia
Resistenza al ketoconalzolo e tipizzazione molecolare di Candida albicans isolate da pazienti ospedalizzati.
2004-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Podda, G. S.; Casula, M.; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Contaminazione fungina dell'aria in alcuni sugherifici sardi: risultati preliminari
2004-01-01 Deplano, Maura; Vacca, D; Pisano, MARIA BARBARA; Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia
Occurrence and characterization of yeasts isolated from artisanal Fiore Sardo cheese
2004-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Effect of the addition of autochthonous starter cultures on the manufacturing of Fiore Sardo cheese
2003-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Fadda, MARIA ELISABETTA; Senis, A; Cosentino, Sofia
Differentiation of yeasts isolated from artisanal ewe’s cheeses using RAPD-PCR analysis
2003-01-01 Mossa, V; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Indagine sulle caratteristiche igienico-sanitarie dei mieli della Sardegna
2002-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Fiore Sardo cheese
2002-01-01 Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Piras, C; Deplano, Maura; Palmas, F.
Study of the yeasts of Fiore Sardo cheese
2002-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Palmas, F.
Sistema di autocontrollo nella ristorazione collettiva: esperienza ed applicazione in alcune case di cura.
2001-01-01 Burgio, A.; Deplano, Maura; Bortolato, F.; Palmas, F.; Cosentino, Sofia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile