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Resistenza al ketoconalzolo e tipizzazione molecolare di Candida albicans isolate da pazienti ospedalizzati.
2004-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Podda, G. S.; Casula, M.; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Virulence factors and antimicrobial resistance in Enterococcus faecalis strains of clinical origin.
2004-01-01 Cosentino, Sofia; Corda, A; Podda, Gs; Pisano, MARIA BARBARA; Pisanu, T; Fadda, MARIA ELISABETTA
Detection of mutations in Candida albicans by Pyrosequencing technique
2004-01-01 Orru, Germano; Concas, D; Piras, V; Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Fadda, MARIA ELISABETTA
Genotypic and technological characterization of enterococci isolated from artisanal Fiore Sardo cheese
2004-01-01 Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Corda, A; Fadda, MARIA ELISABETTA; Piras, C.
Rapid detection of mutations in Candida albicans by pyrosequencing technique
2004-01-01 Orru, Germano; Concas, D; Piras, V; Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Fadda, MARIA ELISABETTA
Occurrence and characterization of yeasts isolated from artisanal Fiore Sardo cheese
2004-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Typing of Debaryomyces hansenii and Kluyveromyces lactis strains from Fiore Sardo cheese
2003-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Pisano, MARIA BARBARA; Cosentino, Sofia
Effect of the addition of autochthonous starter cultures on the manufacturing of Fiore Sardo cheese
2003-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Fadda, MARIA ELISABETTA; Senis, A; Cosentino, Sofia
Differentiation of yeasts isolated from artisanal ewe’s cheeses using RAPD-PCR analysis
2003-01-01 Mossa, V; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Indagine sulle caratteristiche igienico-sanitarie dei mieli della Sardegna
2002-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia
Monitoraggio microbiologico ambientale in un centro per il trapianto di midollo osseo
2002-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Cosentino, Sofia
Study of the yeasts of Fiore Sardo cheese
2002-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Palmas, F.
Isolamento e caratterizzazione di lieviti in formaggi ovini sardi
2001-01-01 Marrone, R; Fadda, MARIA ELISABETTA; Corda, A; Palmas, F; Cosentino, Sofia
Yeast population in Sardinian Feta cheese
2001-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia; Deplano, Maura; Palmas, F.
Antimicrobial activity and chemical composition of essential oils from Sardinia [Attivita antimicrobica e composizione chimica di oli essenziali della Sardegna]
1999-01-01 Cosentino, Sofia; Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; Fadda, MARIA ELISABETTA; Pisano, B.; Satta, M.; Mascia, V.; Palmas, F.
Importanza del controllo microbiologico nell’industria lattiero-casearia
1999-01-01 Palmas, F; Cosentino, Sofia; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Arzedi, E.
Occurrence of mites and fungi in the homes of patients with allergic manifestations
1999-01-01 Palmas, F; Cosentino, Sofia; Meloni, V; Fadda, MARIA ELISABETTA
Microbial characteristics of Pecorino processed cheese spreads
1999-01-01 Palmas, F; Cosentino, Sofia; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Mascia, V.
Investigation on quality of long-life ewe’s ricotta
1998-01-01 Palmas, F; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; PIRINA G., F; Cosentino, Sofia
Ricotta pecorina sarda “a lunga conservazione”: tecnologia di produzione e aspetti qualitativi.
1997-01-01 Palmas, F.; Cosentino, Sofia; Fadda, MARIA ELISABETTA; Giliberto, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Rivista | Editore |
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Resistenza al ketoconalzolo e tipizzazione molecolare di Candida albicans isolate da pazienti ospedalizzati. | 1-gen-2004 | Fadda, MARIA ELISABETTA; Podda, G. S.; Casula, M.; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia | JOURNAL OF PREVENTIVE MEDICINE AND HYGIENE | - |
Virulence factors and antimicrobial resistance in Enterococcus faecalis strains of clinical origin. | 1-gen-2004 | Cosentino, Sofia; Corda, A; Podda, Gs; Pisano, MARIA BARBARA; Pisanu, T; Fadda, MARIA ELISABETTA | CLINICAL MICROBIOLOGY AND INFECTION | - |
Detection of mutations in Candida albicans by Pyrosequencing technique | 1-gen-2004 | Orru, Germano; Concas, D; Piras, V; Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Fadda, MARIA ELISABETTA | - | - |
Genotypic and technological characterization of enterococci isolated from artisanal Fiore Sardo cheese | 1-gen-2004 | Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Corda, A; Fadda, MARIA ELISABETTA; Piras, C. | THE JOURNAL OF DAIRY RESEARCH | - |
Rapid detection of mutations in Candida albicans by pyrosequencing technique | 1-gen-2004 | Orru, Germano; Concas, D; Piras, V; Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Fadda, MARIA ELISABETTA | CLINICAL MICROBIOLOGY AND INFECTION | - |
Occurrence and characterization of yeasts isolated from artisanal Fiore Sardo cheese | 1-gen-2004 | Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY | - |
Typing of Debaryomyces hansenii and Kluyveromyces lactis strains from Fiore Sardo cheese | 1-gen-2003 | Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Pisano, MARIA BARBARA; Cosentino, Sofia | FEMS MICROBIOLOGY LETTERS | - |
Effect of the addition of autochthonous starter cultures on the manufacturing of Fiore Sardo cheese | 1-gen-2003 | Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Fadda, MARIA ELISABETTA; Senis, A; Cosentino, Sofia | FEMS MICROBIOLOGY LETTERS | - |
Differentiation of yeasts isolated from artisanal ewe’s cheeses using RAPD-PCR analysis | 1-gen-2003 | Mossa, V; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia | FEMS MICROBIOLOGY LETTERS | - |
Indagine sulle caratteristiche igienico-sanitarie dei mieli della Sardegna | 1-gen-2002 | Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Cosentino, Sofia | SANITÀ E SICUREZZA | - |
Monitoraggio microbiologico ambientale in un centro per il trapianto di midollo osseo | 1-gen-2002 | Pisano, MARIA BARBARA; Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, V; Cosentino, Sofia | SANITÀ E SICUREZZA | - |
Study of the yeasts of Fiore Sardo cheese | 1-gen-2002 | Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia; Pisano, MARIA BARBARA; Deplano, Maura; Palmas, F. | - | - |
Isolamento e caratterizzazione di lieviti in formaggi ovini sardi | 1-gen-2001 | Marrone, R; Fadda, MARIA ELISABETTA; Corda, A; Palmas, F; Cosentino, Sofia | - | - |
Yeast population in Sardinian Feta cheese | 1-gen-2001 | Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia; Deplano, Maura; Palmas, F. | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY | - |
Antimicrobial activity and chemical composition of essential oils from Sardinia [Attivita antimicrobica e composizione chimica di oli essenziali della Sardegna] | 1-gen-1999 | Cosentino, Sofia; Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; Fadda, MARIA ELISABETTA; Pisano, B.; Satta, M.; Mascia, V.; Palmas, F. | L'IGIENE MODERNA | - |
Importanza del controllo microbiologico nell’industria lattiero-casearia | 1-gen-1999 | Palmas, F; Cosentino, Sofia; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Arzedi, E. | L'IGIENE MODERNA | - |
Occurrence of mites and fungi in the homes of patients with allergic manifestations | 1-gen-1999 | Palmas, F; Cosentino, Sofia; Meloni, V; Fadda, MARIA ELISABETTA | AEROBIOLOGIA | - |
Microbial characteristics of Pecorino processed cheese spreads | 1-gen-1999 | Palmas, F; Cosentino, Sofia; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; Mascia, V. | LAIT | - |
Investigation on quality of long-life ewe’s ricotta | 1-gen-1998 | Palmas, F; Fadda, MARIA ELISABETTA; Deplano, Maura; PIRINA G., F; Cosentino, Sofia | RIVISTA DI ANTROPOLOGIA | - |
Ricotta pecorina sarda “a lunga conservazione”: tecnologia di produzione e aspetti qualitativi. | 1-gen-1997 | Palmas, F.; Cosentino, Sofia; Fadda, MARIA ELISABETTA; Giliberto, G. | - | - |
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