FRIARGIU, MARCO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 14.544
NA - Nord America 379
AS - Asia 76
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
AF - Africa 1
SA - Sud America 1
Totale 15.003
Nazione #
IT - Italia 14.382
US - Stati Uniti d'America 375
UA - Ucraina 62
CN - Cina 58
SE - Svezia 41
DE - Germania 17
FI - Finlandia 14
GB - Regno Unito 8
SG - Singapore 8
ES - Italia 6
FR - Francia 6
CA - Canada 3
CH - Svizzera 3
MY - Malesia 3
EU - Europa 2
IN - India 2
KR - Corea 2
VN - Vietnam 2
AR - Argentina 1
GR - Grecia 1
IE - Irlanda 1
MD - Moldavia 1
MX - Messico 1
NL - Olanda 1
RO - Romania 1
TR - Turchia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 15.003
Città #
Cagliari 14.287
Chandler 70
Jacksonville 38
Ashburn 37
Nyköping 31
Ann Arbor 24
Dearborn 21
Woodbridge 21
Fairfield 18
Seattle 14
Sestu 13
Boardman 12
Wilmington 12
Nanjing 10
Beijing 9
Houston 9
Cambridge 8
Shenyang 8
Naples 7
New York 6
Rome 6
Shanghai 6
Boston 5
Helsinki 5
Milan 5
Selargius 5
Collecchio 4
Madrid 4
Nanchang 4
Casorate Primo 3
Redwood City 3
Tianjin 3
Zurich 3
Atlanta 2
Auburn Hills 2
Casal Velino 2
Castelmassa 2
Dong Ket 2
Hebei 2
Jinan 2
Kuala Lumpur 2
Los Angeles 2
Norwalk 2
Pisa 2
Racale 2
San Diego 2
Seoul 2
Toronto 2
Washington 2
Zhengzhou 2
Altamura 1
Bangalore 1
Bari 1
Changsha 1
Chongqing 1
Dublin 1
Durban 1
Falkenstein 1
Fontenay-aux-roses 1
Guangzhou 1
Indiana 1
Istanbul 1
Jiaxing 1
Knoxville 1
Kunming 1
Lozzo Atestino 1
Martina Franca 1
Mazzano Romano 1
Millbury 1
Mountain View 1
Nanning 1
Napoli 1
Ningbo 1
Ottawa 1
Patras 1
Portici 1
Quinto Di Treviso 1
Rafaela 1
Sassari 1
Singapore 1
Suceava 1
Verona 1
Wuhan 1
Totale 14.778
Nome #
null 2.033
null 2.022
Batch and semi-continuous hydrogen and methane production from food waste 1.805
Fermentative hydrogen production form different organic residues 1.540
Batch and semi-continuous anaerobic digestion of cheese whey for combined H2 and CH4 production 1.431
Combined H2 and CH4 production from cheese whey 1.418
null 1.385
Effect of pH value on biohydrogen production from cheese whey 1.140
Produzione di H2 e CH4 da frazioni biodegradabili di rifiuti urbani e da siero lattiero-caseario 808
null 729
An experimental study on fermentative H2 production from food waste as affected by pH 296
Effect of pH value on biohydrogen production from food waste 207
Biohydrogen production from dark fermentation of cheese whey: Influence of pH 203
Totale 15.017
Categoria #
all - tutte 16.838
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 16.838


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.878 113 77 34 29 1.006 694 510 109 68 62 68 108
2020/20213.284 119 129 142 1.106 788 251 329 144 28 67 119 62
2021/2022545 34 35 58 22 25 34 46 31 50 68 64 78
2022/2023993 115 170 118 89 93 62 33 106 72 41 59 35
2023/20241.076 89 54 55 58 107 168 154 80 40 85 106 80
2024/20256 6 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 15.017