MOSSA, VALENTINA
MOSSA, VALENTINA
Influence of Autochthonous Putative Probiotic Cultures on Microbiota, Lipid Components and Metabolome of Caciotta Cheese
2020-01-01 Pisano, MARIA BARBARA; Rosa, Antonella; Putzu, Danilo; CESARE MARINCOLA, Flaminia; Mossa, Valentina; Viale, Silvia; Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia
In vitro screening of Kluyveromyces strains isolated from Fiore Sardo cheese for potential use as probiotics
2017-01-01 Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, Valentina; Deplano, Maura; Pisano, MARIA BARBARA; Cosentino, Sofia
Effect of phenolic compounds of extra virgin olive oil on the adhesion of potentially probiotic Lactobacillus on pathogens to enterocyte like cells
2015-01-01 Incani, Alessandra; Mossa, Valentina; Atzeri, Angela; Viale, Silvia; Melis, M. P.; Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; Pisano, ; M. Deiana, M. B. Pisano; Deiana, M.
In vitro cholesterol assimilation and production of conjugated linoleic acid by two Lactobacillus plantarum strains isolated from dairy products
2015-01-01 Atzeri, A.; Scarano, C.; Incani, A.; Serreli, G.; Melis, M. P.; Rosa, A.; Porru, L.; Pisano, M. B.; Mossa, V.; Cosentino, S.; Deiana, M
Attività antibatterica e inibizione competitiva su cellule CACO-2 di ceppi di lattobacilli probiotici isolati da latte crudo ovino
2014-01-01 Mossa, V.; Viale, S.; Mancosu, A.; Porcu, V.; Fadda, M. E.; Pisano, M. B.; Cosentino, S
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Rivista | Editore |
---|---|---|---|---|
Influence of Autochthonous Putative Probiotic Cultures on Microbiota, Lipid Components and Metabolome of Caciotta Cheese | 1-gen-2020 | Pisano, MARIA BARBARA; Rosa, Antonella; Putzu, Danilo; CESARE MARINCOLA, Flaminia; Mossa, Valentina; Viale, Silvia; Fadda, MARIA ELISABETTA; Cosentino, Sofia | FRONTIERS IN MICROBIOLOGY | - |
In vitro screening of Kluyveromyces strains isolated from Fiore Sardo cheese for potential use as probiotics | 1-gen-2017 | Fadda, MARIA ELISABETTA; Mossa, Valentina; Deplano, Maura; Pisano, MARIA BARBARA; Cosentino, Sofia | LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE | - |
Effect of phenolic compounds of extra virgin olive oil on the adhesion of potentially probiotic Lactobacillus on pathogens to enterocyte like cells | 1-gen-2015 | Incani, Alessandra; Mossa, Valentina; Atzeri, Angela; Viale, Silvia; Melis, M. P.; Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; Pisano, ; M. Deiana, M. B. Pisano; Deiana, M. | - | - |
In vitro cholesterol assimilation and production of conjugated linoleic acid by two Lactobacillus plantarum strains isolated from dairy products | 1-gen-2015 | Atzeri, A.; Scarano, C.; Incani, A.; Serreli, G.; Melis, M. P.; Rosa, A.; Porru, L.; Pisano, M. B.; Mossa, V.; Cosentino, S.; Deiana, M | - | - |
Attività antibatterica e inibizione competitiva su cellule CACO-2 di ceppi di lattobacilli probiotici isolati da latte crudo ovino | 1-gen-2014 | Mossa, V.; Viale, S.; Mancosu, A.; Porcu, V.; Fadda, M. E.; Pisano, M. B.; Cosentino, S | - | - |