CADDEO, PIERLUIGI
CADDEO, PIERLUIGI
Willingness To Pay for preserving local beaches: The role of framing, attitudes, and local identification
2016-01-01 Fornara, Ferdinando; Caddeo, Pierluigi
La reputazione dei cibi nei processi di decisione di consumo alimentare.
2012-01-01 Marino, Bonaiuto; Bonnes, Miriglia; Giuseppe, Carrus; Fornara, Ferdinando; Flavia, Bonaiuto; Caddeo, Pierluigi; Francesca, Cini; Stefano De, Dominicis; Barbara, Maroni
L’importanza del paesaggio europeo e mediterraneo per la preferenza ambientale e l’identità
2010-01-01 Mura, Marina; Troffa, Renato; Nenci, A. M; Fornara, Ferdinando; Caddeo, Pierluigi
Cognitive mapping analysis and regional identity
2009-01-01 Troffa, Renato; Mura, Marina; Fornara, Ferdinando; Caddeo, Pierluigi
L’apprendimento di percorsi non familiari in soggetti ipovedenti: uno studio sulle mappe tattili
2009-01-01 Caddeo, Pierluigi; Fornara, Ferdinando; NENCI A., M; Piroddi, A.
The role of ethnic identity and perceived ethnic norms in the purchase of ethnical food products
2009-01-01 Carrus, G; Nenci, A. M; Caddeo, Pierluigi
Group processes in food choices: the role of ethnic identity and perceived ethnic norms upon intentions to purchase ethnical food products
2008-01-01 Nenci, Carrus; G, ; Caddeo, Pierluigi; P, ; Meloni, A.
Percezione del benessere e della sicurezza in ambito ospedaliero correlata alla qualità dell’ambiente di lavoro
2007-01-01 Nenci, A. M; Romano, C; De Santoro, P. E; Fornara, Ferdinando; Caddeo, Pierluigi; Bonacasa, V.
Soddisfazione turistica e valutazione di qualità urbana: uno studio empirico sulla città di Cagliari
2007-01-01 Caddeo, Pierluigi; Fornara, Ferdinando; NENCI A., M; Sassu, R.
Wayfinding tasks in visually impaired people: the role of tactile maps
2006-01-01 Caddeo, Pierluigi; Fornara, Ferdinando; Nenci, Am; Piroddi, A.
Prodotti tipici e prodotti caratterizzati come sardi. Un’alternativa per l’imprenditoria locale
2005-01-01 Caddeo, Pierluigi; P, Carrus; G, Nenci; A., M.
Place identity and place-specific action: the role of regional identification in the purchase of regional food products
2004-01-01 Nenci, A. M; Carrus, G; Caddeo, Pierluigi