SARRITZU, ERIKA

SARRITZU, ERIKA  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Rivista Editore
A simple and selective method for the measurement of azadirachtin and related azadirachtoid levels in fruits and vegetables using liquid chromatography electrospray ionization tandem mass spectrometry 1-gen-2008 Sarais, Giorgia; Caboni, Pierluigi; Sarritzu, Erika; Russo, M; Cabras, P. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY -
Determination of antioxidant compounds and antioxidant activity in commercial oilseeds for food use 1-gen-2007 Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; A., Kowalczyk; Sarritzu, Erika; Cabras, P. FOOD CHEMISTRY -
Effetto dei trattamenti post-raccolta sulle bacche di mirto e sulle caratteristiche qualitative dei macerati e dei liquori 1-gen-2007 Angioni, Alberto; Sarritzu, Erika; Schirra, M; D'Aquino, S; Cabras, P. - -
CHEMICAL COMPOSITION OF THE ESSENTIAL OIL OF ACHILLEA GRANDIFOLIA FRIV. FROM FLOWERING TOPS AND LEAVES”. 37TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ESSENTIAL OILS (ISEO 2006) 1-gen-2006 Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; A., Kowalczyk; Sarritzu, Erika; P., Cabras - -
Chemical Composition of Volatiles in Sardinian Myrtle (Myrtus communis L.) Alcoholic Extracts and Essential Oils 1-gen-2006 Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; Barra, Andrea; Angioni, Alberto; Sarritzu, Erika; Pirisi, FILIPPO MARIA JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY -
COMPOSIZIONE CHIMICA E ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DI PRODOTTI OTTENUTI DALL’OLIVO 1-gen-2006 Sarritzu, Erika; Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; G., Corona; M. A., Dessì; G., Bandino; P., Cabras - -
Evoluzione dell’attività antiossidante di olive, olive da tavola e olio 1-gen-2006 Sarritzu, Erika; Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; P., Cabras - -