SALVATORE, ENRICO
SALVATORE, ENRICO
Effect of Whey Proteins Concentration on Ovine Ricotta Cheese Yield
In corso di stampa Pes, M; Falchi, G; Addis M., F; Pagnozzi, D; Furesi, S; Salvatore, Enrico; Roggio, T; Pirisi, A.
Surface microbiota analysis of Italian cheeses
2013-01-01 Cocconcelli, Ps; Fontana, Ca; Bassi, D; Gazzola, S; Salvatore, Enrico
Gelation properties of casein micelles during combined renneting and bacterial fermentation:effect of concentration by ultrafiltration.
2011-01-01 Salvatore, Enrico; Pirisi, A; Corredig, M.
Resting state cortical electroencephalographic rhythms and white matter vascular lesions in subjects with Alzheimer's disease: an Italian multicenter study
2011-01-01 Babiloni, C; Lizio, R; Carducci, F; Vecchio, Fm; Redolfi, A; Marino, S; Tedeschi, G; Montella, P; Guizzaro, A; Esposito, F; Bozzao, A; Giubilei, F; Orzi, F; Quattrocchi, C; Soricelli, A; Salvatore, Enrico; Baglieri, A; Bramanti, P; Cavedo, E; Ferri, R; Cosentino, F; Ferrara, M; Mundi, C; Grilli, G; Pugliese, S; Gerardi, G; Parisi, L; Vernieri, F; Triggiani, A; Pedersen, J; Hårdemark, H; Rossini, Pm; Frisoni, G.
Utilizzo della tecnica di ultrafiltrazione per la produzione di prodotti caseari freschi low-fat e a valenza funzionale
2011-02-21
Effetti dell’utilizzo di inulina come fat-replacer sulla produzione di un formaggio fresco da latte di capra.
2010-01-01 Salvatore, Enrico; Pes, M.; Furesi, S; Di Salvo, R; Pirisi, A.
Effetto delle condizioni di utilizzo della transglutaminasi sulla coagulazione presamica del latte di capra.
2010-01-01 Salvatore, Enrico; Pes, M; Furesi, S; Pirisi, A.
Gelation properties of casein micelles during combined renneting and mesophilic bacterial fermentation: Effect of concentration by ultrafiltration.
2010-01-01 Salvatore, Enrico; Alexander, M; Pirisi, A; Corredig, M.
Effect of milk cream homogenization on the beneficial fatty acids in PDO Pecorino Sardo and ricotta cheese.
2007-01-01 Pirisi, A; Salvatore, Enrico; Cabiddu, A; Pes, M; Furesi, S; Decandia, M; Molle, G; Piredda, G; Addis, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | Rivista | Editore |
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Effect of Whey Proteins Concentration on Ovine Ricotta Cheese Yield | In corso di stampa | Pes, M; Falchi, G; Addis M., F; Pagnozzi, D; Furesi, S; Salvatore, Enrico; Roggio, T; Pirisi, A. | - | - |
Surface microbiota analysis of Italian cheeses | 1-gen-2013 | Cocconcelli, Ps; Fontana, Ca; Bassi, D; Gazzola, S; Salvatore, Enrico | - | Wageningen academic publishers |
Gelation properties of casein micelles during combined renneting and bacterial fermentation:effect of concentration by ultrafiltration. | 1-gen-2011 | Salvatore, Enrico; Pirisi, A; Corredig, M. | INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL | - |
Resting state cortical electroencephalographic rhythms and white matter vascular lesions in subjects with Alzheimer's disease: an Italian multicenter study | 1-gen-2011 | Babiloni, C; Lizio, R; Carducci, F; Vecchio, Fm; Redolfi, A; Marino, S; Tedeschi, G; Montella, P; Guizzaro, A; Esposito, F; Bozzao, A; Giubilei, F; Orzi, F; Quattrocchi, C; Soricelli, A; Salvatore, Enrico; Baglieri, A; Bramanti, P; Cavedo, E; Ferri, R; Cosentino, F; Ferrara, M; Mundi, C; Grilli, G; Pugliese, S; Gerardi, G; Parisi, L; Vernieri, F; Triggiani, A; Pedersen, J; Hårdemark, H; Rossini, Pm; Frisoni, G. | JOURNAL OF ALZHEIMER'S DISEASE | - |
Utilizzo della tecnica di ultrafiltrazione per la produzione di prodotti caseari freschi low-fat e a valenza funzionale | 21-feb-2011 | - | - | Università degli Studi di Cagliari |
Effetti dell’utilizzo di inulina come fat-replacer sulla produzione di un formaggio fresco da latte di capra. | 1-gen-2010 | Salvatore, Enrico; Pes, M.; Furesi, S; Di Salvo, R; Pirisi, A. | - | - |
Effetto delle condizioni di utilizzo della transglutaminasi sulla coagulazione presamica del latte di capra. | 1-gen-2010 | Salvatore, Enrico; Pes, M; Furesi, S; Pirisi, A. | - | - |
Gelation properties of casein micelles during combined renneting and mesophilic bacterial fermentation: Effect of concentration by ultrafiltration. | 1-gen-2010 | Salvatore, Enrico; Alexander, M; Pirisi, A; Corredig, M. | - | - |
Effect of milk cream homogenization on the beneficial fatty acids in PDO Pecorino Sardo and ricotta cheese. | 1-gen-2007 | Pirisi, A; Salvatore, Enrico; Cabiddu, A; Pes, M; Furesi, S; Decandia, M; Molle, G; Piredda, G; Addis, M. | - | - |