SALVATORE, ENRICO

SALVATORE, ENRICO  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Rivista Editore
Effect of Whey Proteins Concentration on Ovine Ricotta Cheese Yield In corso di stampa Pes, M; Falchi, G; Addis M., F; Pagnozzi, D; Furesi, S; Salvatore, Enrico; Roggio, T; Pirisi, A. - -
Surface microbiota analysis of Italian cheeses 1-gen-2013 Cocconcelli, Ps; Fontana, Ca; Bassi, D; Gazzola, S; Salvatore, Enrico - Wageningen academic publishers
Gelation properties of casein micelles during combined renneting and bacterial fermentation:effect of concentration by ultrafiltration. 1-gen-2011 Salvatore, Enrico; Pirisi, A; Corredig, M. INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL -
Resting state cortical electroencephalographic rhythms and white matter vascular lesions in subjects with Alzheimer's disease: an Italian multicenter study 1-gen-2011 Babiloni, C; Lizio, R; Carducci, F; Vecchio, Fm; Redolfi, A; Marino, S; Tedeschi, G; Montella, P; Guizzaro, A; Esposito, F; Bozzao, A; Giubilei, F; Orzi, F; Quattrocchi, C; Soricelli, A; Salvatore, Enrico; Baglieri, A; Bramanti, P; Cavedo, E; Ferri, R; Cosentino, F; Ferrara, M; Mundi, C; Grilli, G; Pugliese, S; Gerardi, G; Parisi, L; Vernieri, F; Triggiani, A; Pedersen, J; Hårdemark, H; Rossini, Pm; Frisoni, G. JOURNAL OF ALZHEIMER'S DISEASE -
Utilizzo della tecnica di ultrafiltrazione per la produzione di prodotti caseari freschi low-fat e a valenza funzionale 21-feb-2011 - - Università degli Studi di Cagliari
Effetti dell’utilizzo di inulina come fat-replacer sulla produzione di un formaggio fresco da latte di capra. 1-gen-2010 Salvatore, Enrico; Pes, M.; Furesi, S; Di Salvo, R; Pirisi, A. - -
Effetto delle condizioni di utilizzo della transglutaminasi sulla coagulazione presamica del latte di capra. 1-gen-2010 Salvatore, Enrico; Pes, M; Furesi, S; Pirisi, A. - -
Gelation properties of casein micelles during combined renneting and mesophilic bacterial fermentation: Effect of concentration by ultrafiltration. 1-gen-2010 Salvatore, Enrico; Alexander, M; Pirisi, A; Corredig, M. - -
Effect of milk cream homogenization on the beneficial fatty acids in PDO Pecorino Sardo and ricotta cheese. 1-gen-2007 Pirisi, A; Salvatore, Enrico; Cabiddu, A; Pes, M; Furesi, S; Decandia, M; Molle, G; Piredda, G; Addis, M. - -