MELIS, MARIA PAOLA

MELIS, MARIA PAOLA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE BIOMEDICHE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 130 (tempo di esecuzione: 0.102 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Rivista Editore
(1)H- and (13)C-NMR Characterization of the Molecular Components of the Lipid Fraction of Pecorino Sardo Cheese 1-gen-2011 Scano, Paola; Anedda, R.; Melis, M. P.; Dessi', M. A.; Lai, A.; Roggio, T. JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY -
13C NMR, GC and HPLC characterization of lipid components of the salted and dried mullet (Mugil cephalus) roe “bottarga” 1-gen-2008 Scano, Paola; Rosa, Antonella; CESARE MARINCOLA, Flaminia; Locci, Emanuela; Melis, M. P.; Dessi, M. A.; Lai, A. CHEMISTRY AND PHYSICS OF LIPIDS -
A selection of grapes from Sardinia: antioxidant properties 1-gen-2012 Loru, D; Deiana, M; Incani, A; Atzeri, A; Melis, Maria Paola; Rosa, A; Cabboi, B; Hollecker, L; Dessì, Maria Assunta PROGRESS IN NUTRITION -
Altered paracellular permeability in intestinal cell monolayer challenged with lipopolysaccharide: Modulatory effects of pterostilbene metabolites 1-gen-2020 Serreli, G.; Melis, M. P.; Zodio, S.; Naitza, M. R.; Casula, E.; Penalver, P.; Lucas, R.; Loi, R.; Morales, J. C.; Deiana, M. FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY -
An increase in vitamin A status by the feeding of conjugated linoleic acid 1-gen-1999 Banni, Sebastiano; Angioni, E.; Casu, V.; Melis, M. P.; Scrugli, S.; Carta, Gianfranca; Corongiu, F. P. NUTRITION AND CANCER -
Antioxidant activity of Sardinian achillea ethanolic extracts 1-gen-2008 Corona, G; Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; Deiana, Monica; Incani, A; Atzeri, A; Loru, D; Melis, Mp; Rosa, Antonella; Dessì, Ma - -
Antioxidant and cytotoxic activity of extracts and compounds from Psoralea morisiana, an endemic Sardinian plant 1-gen-2007 Rosa, Antonella; Deiana, Monica; Atzeri, A; Corona, G; Incani, A; Melis, Mp; Appendino, G; Dessì, Ma - -
Antioxidant profile of strawberry tree honey and its marker homogentisic acid in several models of oxidative stress 1-gen-2011 Rosa, Antonella; Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; Atzeri, Angela; Melis M., P; Bifulco, Ersilia; Dessì, M. A. FOOD CHEMISTRY -
Antioxidant properties of the phenolic fraction of Sardinian wines. 1-gen-2011 Loru, Debora; Deiana, Monica; Incani, Alessandra; Atzeri, A; Rosa, Antonella; Melis, M. P.; Cabboi, B; Hollecker, L; Dessì, M. A. JOURNAL OF BIOLOGICAL RESEARCH -
Apporto alimentare di CLA e valutazione degli effetti della loro attività biologica in modelli animali e nell’uomo 1-gen-2002 Murru, MARIA ELISABETTA; Angioni, E.; Carta, Gianfranca; Melis, M. P.; Banni, S. - -
Assessment of in vitro and in vivo lipid peroxidation in rat liver 1-gen-1998 Banni, S; Vargiolu, S; Rosa, Antonella; Carta, Gianfranca; Melis, Mp; Angioni, E; Casu, V; Deiana, Monica; Sicbaldi, D; Scrugli, S; Dessì, Ma; Corongiu, Fp - -
Assessment of lipid peroxidation in biological systems 1-gen-1998 Banni, S; Angioni, E; Carta, Gianfranca; Deiana, Monica; Dessi, Ma; Melis, Mp; Scrugli, S; Corongiu, Fp - CLEUP
Assessment of lipid peroxidation in biological systems 1-gen-1999 Banni, S.; Angioni, E.; Carta, Gianfranca; Deiana, Monica; Dessi, M.; Melis, M. P.; Corongiu, S. SCRUGLI AND F. - La Goliardica Pavese
Attività antiossidante dei capsinoidi nel modello sperimentale del FeNTA 1-gen-2007 Atzeri, A; Rosa, Antonella; Deiana, Monica; Melis, Mp; Corona, G; Incani, A; Loru, D; Cabras, A; Appendino, G; Dessì, Ma - -
Attività antiossidante del capsiato in colture cellulari 1-gen-2009 Atzeri, A; Rosa, Antonella; Appendino, G; Deiana, Monica; Incani, A; Loru, D; Melis, Mp; Dessì, Ma - -
Attività antiossidante della frazione fenolica dell’olio extravergine di oliva in vivo 1-gen-2006 Deiana, Monica; Rosa, Antonella; Corona, G; Atzeri, A; Incani, A; Melis, Mp; Visioli, F; Dessì, Ma - -
Attività antiossidante dell’alcol vanillico in colture cellulari 1-gen-2010 Atzeri, A; Rosa, Antonella; Appendino, G; Deiana, Monica; Incani, A; Melis, Mp; Loru, D; Cabboi, B; Dessì, Ma - -
Attività antiossidante di acilflroroglucinoli oligomerici del mirto durante l’ossidazione di LDL umane 1-gen-2008 Melis, Mp; Rosa, Antonella; Deiana, Monica; Atzeri, A; Concas, L; Cilla, E; Arisci, M; Ganga, F; Congiu, F; Dessì, Ma - -
Attività antiossidante di estratti e molecole ottenute dalla Psoralea Morisiana, pianta endemica della Sardegna 1-gen-2006 Rosa, Antonella; Deiana, Monica; Atzeri, A; Corona, G; Incani, A; Melis, Mp; Appendino, G; Dessì, Ma - -
Attività antiossidante di estratti ottenuti da varie parti di carciofo “spinoso sardo” 1-gen-2011 Melis, Mp; Atzeri, A; Cabboi, B; Deiana, Monica; Incani, A; Loru, D; Rosa, Antonella; Dessì, Ma - -