ARRU, NICOLA

ARRU, NICOLA  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Rivista Editore
Efficacy of a Native Microbial Starter in Promoting Table Olive Fermentation: An Industrial-Scale Trial at Controlled and Ambient Temperature 1-gen-2025 Campus, M.; Corrias, F.; Angioni, A.; Arru, N.; Sedda, P.; Addis, M.; Fiori, M.; Paba, A.; Chessa, L.; Comunian, R. FOODS -
Extraction and Characterization of Artichoke (Cynara cardunculus L.) Solid Waste from the Industrial Processing of Fresh-Cut Products for Nutraceutical Use 1-gen-2024 Corrias, Francesco; Scano, Efisio; Milia, Massimo; Atzei, Alessandro; Casula, Mattia; Arru, Nicola; Angioni, Alberto FOODS -
Multiresidue Methods Analysis to Detect Contamination of Selected Metals in Honey and Pesticides in Honey and Pollen 1-gen-2024 Casula, M.; Corrias, F.; Atzei, A.; Milia, M.; Arru, N.; Satta, A.; Floris, I.; Pusceddu, M.; Angioni, A. FOODS -
Determination of Pesticide Residues in IV Range Artichoke (Cynara cardunculus L.) and Its Industrial Wastes 1-gen-2023 Corrias, F.; Arru, N.; Atzei, A.; Milia, M.; Scano, E.; Angioni, A. FOODS -
Effect of the technological process from vine to wine on pesticide residues in vernaccia di Oristano cultivar 1-gen-2021 Corrias, F.; Taddeo, R.; Arru, N.; Angioni, A. FOODS -
Fipronil and fipronil sulfone distribution in chicken feathers and eggs after oral and dermal exposure 1-gen-2021 Corrias, F.; Atzei, A.; Taddeo, R.; Arru, N.; Casula, M.; Salghi, R.; Russo, M.; Angioni, A. FOODS -