FADDA, MARIA ELISABETTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 111.048
NA - Nord America 4.445
AS - Asia 2.092
SA - Sud America 408
AF - Africa 58
OC - Oceania 3
Totale 118.054
Nazione #
IT - Italia 109.473
US - Stati Uniti d'America 4.363
CN - Cina 920
SG - Singapore 723
UA - Ucraina 566
BR - Brasile 345
SE - Svezia 329
DE - Germania 170
GB - Regno Unito 158
FI - Finlandia 141
VN - Vietnam 93
FR - Francia 88
IN - India 69
KR - Corea 62
CA - Canada 46
IQ - Iraq 43
AR - Argentina 29
HK - Hong Kong 27
NL - Olanda 25
IR - Iran 22
TR - Turchia 21
BD - Bangladesh 20
MX - Messico 20
RU - Federazione Russa 18
BE - Belgio 16
EC - Ecuador 15
PL - Polonia 15
PK - Pakistan 14
ZA - Sudafrica 14
EG - Egitto 11
ES - Italia 11
ID - Indonesia 9
SA - Arabia Saudita 9
LK - Sri Lanka 8
NG - Nigeria 8
JP - Giappone 7
PA - Panama 7
MA - Marocco 6
NP - Nepal 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
PH - Filippine 5
CH - Svizzera 4
IE - Irlanda 4
IL - Israele 4
MU - Mauritius 4
PE - Perù 4
RO - Romania 4
VE - Venezuela 4
AT - Austria 3
AU - Australia 3
BB - Barbados 3
DZ - Algeria 3
GR - Grecia 3
KZ - Kazakistan 3
LT - Lituania 3
LU - Lussemburgo 3
MY - Malesia 3
PY - Paraguay 3
TW - Taiwan 3
AZ - Azerbaigian 2
BO - Bolivia 2
CL - Cile 2
DK - Danimarca 2
DO - Repubblica Dominicana 2
HR - Croazia 2
JM - Giamaica 2
JO - Giordania 2
KE - Kenya 2
KW - Kuwait 2
MW - Malawi 2
NO - Norvegia 2
OM - Oman 2
TH - Thailandia 2
TN - Tunisia 2
UG - Uganda 2
UY - Uruguay 2
AL - Albania 1
AO - Angola 1
BG - Bulgaria 1
BH - Bahrain 1
BW - Botswana 1
CO - Colombia 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DM - Dominica 1
ET - Etiopia 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
KG - Kirghizistan 1
KH - Cambogia 1
MD - Moldavia 1
ME - Montenegro 1
MT - Malta 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SR - Suriname 1
TT - Trinidad e Tobago 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 118.054
Città #
Cagliari 106.966
Uta 1.963
Chandler 408
Ashburn 359
Singapore 354
Jacksonville 300
Fairfield 292
Boardman 276
Ann Arbor 249
Woodbridge 245
Nyköping 238
Dallas 236
Wilmington 189
Houston 173
Beijing 172
Seattle 121
Dearborn 110
Cambridge 101
Hefei 101
Santa Clara 94
Nanjing 85
Los Angeles 75
Boston 70
Seoul 60
New York 59
Helsinki 57
Shanghai 55
Buffalo 41
Milan 38
Redwood City 33
Nanchang 32
Shenyang 30
Dong Ket 28
Hebei 27
Ho Chi Minh City 27
Hong Kong 27
Changsha 26
Guangzhou 26
São Paulo 26
Toronto 26
San Diego 25
Verona 24
Tianjin 23
Sassari 22
Washington 22
Chicago 20
Rio de Janeiro 20
Augusta 19
Jiaxing 18
London 17
Orange 17
The Dalles 17
Brussels 16
Jinan 15
San Mateo 15
Brooklyn 14
Munich 14
Naples 14
Phoenix 14
Selargius 14
Hanoi 13
Redondo Beach 13
Atlanta 12
Chennai 12
Council Bluffs 12
Norwalk 12
Rome 12
Warsaw 12
Auburn Hills 11
Belo Horizonte 9
Monmouth Junction 9
Mountain View 9
Pune 9
Assèmini 8
Baghdad 8
Dhaka 8
Hangzhou 8
Johannesburg 8
Ningbo 8
Amsterdam 7
Brasília 7
Decimomannu 7
Guayaquil 7
Kunming 7
Lagos 7
Montreal 7
Bari 6
Buenos Aires 6
Colombo 6
Curitiba 6
Frankfurt am Main 6
Istanbul 6
Leawood 6
Molfetta 6
Riyadh 6
Saint Petersburg 6
Taizhou 6
Tokyo 6
Ankara 5
Ardabil 5
Totale 114.479
Nome #
In vitro screening of Kluyveromyces strains isolated from Fiore Sardo cheese for potential use as probiotics 4.249
Characterization of lactic acid bacteria isolated from crop of Phormia regina (Meigen) 3.970
Preliminary evaluation of probiotic properties of Lactobacillus strains isolated from Sardinian dairy products 3.823
Molecular identification of bacteriocins produced by Lactococcus lactis dairy strains and their technological and genotypic characterization 3.746
Use of PCR-restriction fragment length polymorphism analysis for identification of yeast species isolated from bovine intramammary infection 3.733
Analisi molecolare in PCR-DGGE delle dinamiche di popolazione microbica nel corso della maturazione di formaggi ovini sperimentali prodotti con colture autoctone probiotiche 3.202
Evaluation of biocidal activity of Evolyse, a disinfectant based on hydrogen peroxide and silver nitrate 3.096
Detection and identification of non-dermatophyte filamentous fungi in onychomycosis: Conventional and PCR methods 3.026
Attività antibatterica e inibizione competitiva su cellule CACO-2 di ceppi di lattobacilli probiotici isolati da latte crudo ovino 2.925
Isolation and characterization of lactic acid bacteria from raw goat’s milk for potential use as adjunct cultures 2.779
Molecular detection of virulence factors and antibiotic resistance pattern in clinical Enterococcus faecalis strains in Sardinia 2.767
Molecular identification of Trichosporon and Cryptotoccus species isolated from bovine mastitic milk 2.700
Caratterizzazione fenotipica e molecolare di Candida isolate in un reparto di Terapia Intensiva 2.630
Caratterizzazione e attività anti-listeria di Lactococcus lactis subsp. lactis isolati da prodotti lattiero-caseari sardi 2.497
Characterization of yeast population and molecular fingerprinting of Candida zeylanoides isolated from goat's milk collected in Sardinia 2.444
Antilisterial activity of nisin-like bacteriocin producing Lactococcus lactis subsp. lactis isolated from traditional Sardinian dairy products 2.443
Utilizzo di colture lattiche bio-preservanti nella lavorazione di formaggi ovini prodotti da latte crudo 2.390
Application of autochthonous lactobacillus strains as biopreservatives to control fungal spoilage in caciotta cheese 2.312
Azole resistance and ERG11 464 polymorphism in oral Candida albicans clinical strains isolated in Sardinia 2.235
Preliminary study on antifungal susceptibility and molecular relatedness of Candida glabrata in intensive care unit 2.167
Microbiota of Sardinian Goat's Milk and Preliminary Characterization of Prevalent LAB Species for Starter or Adjunct Cultures Development 1.798
ERG11 Gene Mutations in Azole Resistant Strains of Oral Candida albicans Isolated in Italy 1.716
In vitro probiotic characteristics of Lactobacillus strains isolated from Fiore Sardo cheese 1.706
Caratterizzazione attività anti-Listeria di Lactococcus lactis susp. lactis isolati da prodotti lattiero-caseari sardi. 1.684
Characterization of goats’milk cheeses manufactured with the addition of adjunct cultures 1.674
null 1.673
Composizione topica per il trattamento e/o la prevenzione delle infezioni micotiche cutanee e/o annessiali 1.644
Mutazioni del gene ERG11 e resistenza agli azoli in isolati orali di Candida albicans 1.612
Mutazioni del gene ERG11 e resistenza agli azoli in isolati clinici orali di Candida albicans 1.598
Influence of Autochthonous Putative Probiotic Cultures on Microbiota, Lipid Components and Metabolome of Caciotta Cheese 1.560
erg11 mutations in Candida albicans oral strains isolated in Sardinia 1.398
null 1.351
Antimicrobial activity and chemical composition of essential oils from Sardinia [Attivita antimicrobica e composizione chimica di oli essenziali della Sardegna] 1.289
Microbiological and chemical characterization of Fiore Sardo, a traditional Sardinian ewes’ cheese 1.259
null 1.193
Occurrence and characterization of yeasts isolated from artisanal Fiore Sardo cheese 1.186
Looking for Candida nivariensis and C. bracarensis among a large Italian collection of C. glabrata isolates: Results of the FIMUA working group 1.118
Potenziali proprietà probiotiche di enterococchi isolati da prodotti lattiero-caseari artigianali 1.105
Contaminazione fungina dell'aria in alcuni sugherifici sardi: risultati preliminari 1.074
Genotypic and technological characterization of enterococci isolated from artisanal Fiore Sardo cheese 1.012
Mitochondrial alterations and autofluorescent conversions of Candida albicans induced by histatins 979
Study of the yeasts of Fiore Sardo cheese 933
Rilevamento di SNP nel codone 464 del gene ERG11 in Candida albicans mediante pyrosequencing 930
Detection of mutations in Candida albicans by Pyrosequencing technique 919
Rapid detection of mutations in Candida albicans by pyrosequencing technique 909
Effect of the addition of autochthonous starter cultures on the manufacturing of Fiore Sardo cheese 890
Differentiation of yeasts isolated from artisanal ewe’s cheeses using RAPD-PCR analysis 842
Indagine sulle caratteristiche igienico-sanitarie dei mieli della Sardegna 841
Virulence factors and antimicrobial resistance in Enterococcus faecalis strains of clinical origin. 830
Yeast population in Sardinian Feta cheese 777
Importanza del controllo microbiologico nell’industria lattiero-casearia 769
Inhibitory Effect of Lactiplantibacillusplantarum and Lactococcus lactis Autochtonous Strains against Listeria monocytogenes in a Laboratory Cheese Model 765
Microbiota and metabolic profile of kefir milk produced with grains and lyophilized commercial starter cultures 757
Monitoraggio delle condizioni igienico-sanitarie di allevamenti elicicoli in Sardegna 747
Typing of Debaryomyces hansenii and Kluyveromyces lactis strains from Fiore Sardo cheese 744
Microbial characteristics of Pecorino processed cheese spreads 722
Microbial monitoring in a Bone Marrow Trasplant Unit: a 3 years experience 709
Resistenza al ketoconalzolo e tipizzazione molecolare di Candida albicans isolate da pazienti ospedalizzati. 708
Monitoraggio microbiologico ambientale in un centro per il trapianto di midollo osseo 655
SPORE FUNGINE COME FATTORI DI RISCHIO PER I LAVORATORI DELLE PASTICCERIE 630
ALLERGOPATIE DA MICETI: FREQUENZA E VALUTAZIONE DELLE SPORE FUNGINE IN ABITAZIONI DI PAZIENTI ALLERGICI E NON ALLERGICI 617
Importanza del controllo micologico nelle industrie lattiero-casearie 599
null 585
Investigation on quality of long-life ewe’s ricotta 573
Risultati di una indagine aerosporologica in diverse localita' della Sardegna Meridionale 552
A survey of the environmental conditions in the operating rooms of a general hospital 543
Valutazione della contaminazione microbica in alcuni prodotti lattiero-casearia 540
Mitochondrial alterations and autofluorescent conversion of Candida albicans induced by histatins 524
Nuova tecnologia per la produzione di Ricotta ovina: caratteristiche e valutazione della conservabilità 520
Frequenza e valutazione delle spore fungine aerodisperse nell'industria lattiero-casearia 507
QUALITA' IGIENICA E MICROBIOLOGICA DI "CAGLI" E "INNESTI" UTILIZZATI NELLA PRODUZIONE DI FORMAGGIO DI PECORA 480
Occurrence of mites and fungi in the homes of patients with allergic manifestations 474
Air quality in operating suites: evaluation of microclimate and microbial contamination 464
Pollen and mould allergy: aerobiological survey in the atmosphere of Cagliari, Italy (1986-1988) 457
Studio preliminare sulle condizioni igieniche di aree lagunari da destinare all'acquacoltura 452
Indoor airborne fungal spores in the homes of allergic and non allergic subjects 448
Isolamento e caratterizzazione di lieviti in formaggi ovini sardi 440
Influenza del microclima e della contaminazione microbica in soggetti operanti in ambiente di lavoro non industriale. 439
Ricotta pecorina sarda “a lunga conservazione”: tecnologia di produzione e aspetti qualitativi. 438
Confronto fra le diverse condizioni ambientali di due edifici adibiti ad uffici muniti di differenti sistemi di ventilazione. 425
Sorveglianza microbiologica nella tecnologia di trasformazione dei prodotti caseari 425
Pollen and mould allergy in Southern Sardinia: comparison of skin-test frequencies and air sampling data 419
Fungal spores in the homes of subjects with positive skin-test for fungi. 411
Occurrence of airborne fungal spores in a tobacco manufacturing plant. 408
Ricerca dei micofiti nelle prime vie aeree in pazienti con cutipositività di tipo immediato ad estratti allergenici fungini 400
Osservazioni sulla dispersione delle spore fungine di importanza allergologica nell'atmosfera di Cagliari e correlazioni meteorologiche 396
Rilevazione di aerospore fungine e loro ruolo nell'industria lattiero casearia. 392
Valutazione dei dati aerosporologici ottenuti in due diverse stazioni di rilevamento di una stessa città 388
Indicatori ambiente costruito. 370
Indicatori relativi di salute in ambiente costruito 354
Monitoraggio microbiologico in ambiente ospedaliero: 3 anni di esperienza in un C.T.M.O. 302
Totale 118.182
Categoria #
all - tutte 145.637
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 145.637


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202110.278 0 0 0 0 0 2.780 2.401 1.491 477 1.276 1.123 730
2021/20224.981 671 416 223 337 406 299 219 259 442 527 535 647
2022/20237.305 588 830 846 520 592 954 404 721 471 383 623 373
2023/20248.922 362 301 371 563 885 1.484 1.539 531 525 669 994 698
2024/202515.726 2.785 4.116 2.119 2.160 1.199 897 1.551 116 194 186 189 214
2025/20262.150 335 274 704 429 383 25 0 0 0 0 0 0
Totale 118.182