FADDA, MARIA ELISABETTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 111.391
NA - Nord America 4.465
AS - Asia 2.237
SA - Sud America 412
AF - Africa 61
OC - Oceania 3
Totale 118.569
Nazione #
IT - Italia 109.813
US - Stati Uniti d'America 4.380
CN - Cina 924
SG - Singapore 852
UA - Ucraina 566
BR - Brasile 348
SE - Svezia 329
DE - Germania 171
GB - Regno Unito 159
FI - Finlandia 141
VN - Vietnam 104
FR - Francia 88
IN - India 70
KR - Corea 62
CA - Canada 48
IQ - Iraq 43
AR - Argentina 29
HK - Hong Kong 27
NL - Olanda 25
IR - Iran 22
TR - Turchia 21
BD - Bangladesh 20
MX - Messico 20
RU - Federazione Russa 18
BE - Belgio 16
EC - Ecuador 16
PL - Polonia 15
ZA - Sudafrica 15
PK - Pakistan 14
EG - Egitto 11
ES - Italia 11
ID - Indonesia 9
SA - Arabia Saudita 9
LK - Sri Lanka 8
NG - Nigeria 8
JP - Giappone 7
PA - Panama 7
MA - Marocco 6
NP - Nepal 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
PH - Filippine 5
CH - Svizzera 4
DZ - Algeria 4
IE - Irlanda 4
IL - Israele 4
MU - Mauritius 4
PE - Perù 4
RO - Romania 4
VE - Venezuela 4
AT - Austria 3
AU - Australia 3
BB - Barbados 3
GR - Grecia 3
KZ - Kazakistan 3
LT - Lituania 3
LU - Lussemburgo 3
MY - Malesia 3
PY - Paraguay 3
TW - Taiwan 3
AZ - Azerbaigian 2
BO - Bolivia 2
CL - Cile 2
DK - Danimarca 2
DO - Repubblica Dominicana 2
ET - Etiopia 2
HR - Croazia 2
JM - Giamaica 2
JO - Giordania 2
KE - Kenya 2
KW - Kuwait 2
MW - Malawi 2
NO - Norvegia 2
OM - Oman 2
TH - Thailandia 2
TN - Tunisia 2
UG - Uganda 2
UY - Uruguay 2
AL - Albania 1
AO - Angola 1
BG - Bulgaria 1
BH - Bahrain 1
BW - Botswana 1
BY - Bielorussia 1
CO - Colombia 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DM - Dominica 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
HN - Honduras 1
KG - Kirghizistan 1
KH - Cambogia 1
MD - Moldavia 1
ME - Montenegro 1
MT - Malta 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SR - Suriname 1
TT - Trinidad e Tobago 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 118.569
Città #
Cagliari 107.305
Uta 1.963
Chandler 408
Singapore 395
Ashburn 363
Jacksonville 300
Fairfield 292
Boardman 276
Ann Arbor 249
Woodbridge 245
Nyköping 238
Dallas 236
Wilmington 189
Houston 173
Beijing 172
Seattle 121
Dearborn 110
Cambridge 101
Hefei 101
Santa Clara 94
Nanjing 85
Los Angeles 75
Boston 70
Seoul 60
New York 59
Helsinki 57
Shanghai 55
Buffalo 41
Milan 38
Redwood City 33
Nanchang 32
Ho Chi Minh City 31
Shenyang 30
Dong Ket 28
Hebei 27
Hong Kong 27
Changsha 26
Guangzhou 26
São Paulo 26
Toronto 26
San Diego 25
Verona 24
Tianjin 23
Sassari 22
The Dalles 22
Washington 22
Rio de Janeiro 21
Chicago 20
Augusta 19
Jiaxing 18
London 17
Orange 17
Brussels 16
Hanoi 16
Jinan 15
San Mateo 15
Brooklyn 14
Munich 14
Naples 14
Phoenix 14
Selargius 14
Atlanta 13
Redondo Beach 13
Rome 13
Chennai 12
Council Bluffs 12
Norwalk 12
Warsaw 12
Auburn Hills 11
Belo Horizonte 9
Monmouth Junction 9
Mountain View 9
Pune 9
Assèmini 8
Baghdad 8
Dhaka 8
Hangzhou 8
Johannesburg 8
Montreal 8
Ningbo 8
Amsterdam 7
Brasília 7
Decimomannu 7
Guayaquil 7
Kunming 7
Lagos 7
Bari 6
Buenos Aires 6
Colombo 6
Curitiba 6
Frankfurt am Main 6
Istanbul 6
Leawood 6
Molfetta 6
Quito 6
Riyadh 6
Saint Petersburg 6
San Jose 6
Taizhou 6
Tokyo 6
Totale 114.881
Nome #
In vitro screening of Kluyveromyces strains isolated from Fiore Sardo cheese for potential use as probiotics 4.255
Characterization of lactic acid bacteria isolated from crop of Phormia regina (Meigen) 3.986
Preliminary evaluation of probiotic properties of Lactobacillus strains isolated from Sardinian dairy products 3.827
Molecular identification of bacteriocins produced by Lactococcus lactis dairy strains and their technological and genotypic characterization 3.750
Use of PCR-restriction fragment length polymorphism analysis for identification of yeast species isolated from bovine intramammary infection 3.745
Analisi molecolare in PCR-DGGE delle dinamiche di popolazione microbica nel corso della maturazione di formaggi ovini sperimentali prodotti con colture autoctone probiotiche 3.213
Evaluation of biocidal activity of Evolyse, a disinfectant based on hydrogen peroxide and silver nitrate 3.107
Detection and identification of non-dermatophyte filamentous fungi in onychomycosis: Conventional and PCR methods 3.039
Attività antibatterica e inibizione competitiva su cellule CACO-2 di ceppi di lattobacilli probiotici isolati da latte crudo ovino 2.940
Isolation and characterization of lactic acid bacteria from raw goat’s milk for potential use as adjunct cultures 2.791
Molecular detection of virulence factors and antibiotic resistance pattern in clinical Enterococcus faecalis strains in Sardinia 2.779
Molecular identification of Trichosporon and Cryptotoccus species isolated from bovine mastitic milk 2.711
Caratterizzazione fenotipica e molecolare di Candida isolate in un reparto di Terapia Intensiva 2.643
Caratterizzazione e attività anti-listeria di Lactococcus lactis subsp. lactis isolati da prodotti lattiero-caseari sardi 2.504
Characterization of yeast population and molecular fingerprinting of Candida zeylanoides isolated from goat's milk collected in Sardinia 2.456
Antilisterial activity of nisin-like bacteriocin producing Lactococcus lactis subsp. lactis isolated from traditional Sardinian dairy products 2.448
Utilizzo di colture lattiche bio-preservanti nella lavorazione di formaggi ovini prodotti da latte crudo 2.405
Application of autochthonous lactobacillus strains as biopreservatives to control fungal spoilage in caciotta cheese 2.319
Azole resistance and ERG11 464 polymorphism in oral Candida albicans clinical strains isolated in Sardinia 2.241
Preliminary study on antifungal susceptibility and molecular relatedness of Candida glabrata in intensive care unit 2.179
Microbiota of Sardinian Goat's Milk and Preliminary Characterization of Prevalent LAB Species for Starter or Adjunct Cultures Development 1.803
ERG11 Gene Mutations in Azole Resistant Strains of Oral Candida albicans Isolated in Italy 1.729
In vitro probiotic characteristics of Lactobacillus strains isolated from Fiore Sardo cheese 1.711
Caratterizzazione attività anti-Listeria di Lactococcus lactis susp. lactis isolati da prodotti lattiero-caseari sardi. 1.692
Characterization of goats’milk cheeses manufactured with the addition of adjunct cultures 1.677
null 1.673
Composizione topica per il trattamento e/o la prevenzione delle infezioni micotiche cutanee e/o annessiali 1.652
Mutazioni del gene ERG11 e resistenza agli azoli in isolati orali di Candida albicans 1.628
Mutazioni del gene ERG11 e resistenza agli azoli in isolati clinici orali di Candida albicans 1.606
Influence of Autochthonous Putative Probiotic Cultures on Microbiota, Lipid Components and Metabolome of Caciotta Cheese 1.563
erg11 mutations in Candida albicans oral strains isolated in Sardinia 1.405
null 1.351
Antimicrobial activity and chemical composition of essential oils from Sardinia [Attivita antimicrobica e composizione chimica di oli essenziali della Sardegna] 1.297
Microbiological and chemical characterization of Fiore Sardo, a traditional Sardinian ewes’ cheese 1.263
null 1.193
Occurrence and characterization of yeasts isolated from artisanal Fiore Sardo cheese 1.187
Looking for Candida nivariensis and C. bracarensis among a large Italian collection of C. glabrata isolates: Results of the FIMUA working group 1.119
Potenziali proprietà probiotiche di enterococchi isolati da prodotti lattiero-caseari artigianali 1.112
Contaminazione fungina dell'aria in alcuni sugherifici sardi: risultati preliminari 1.078
Genotypic and technological characterization of enterococci isolated from artisanal Fiore Sardo cheese 1.014
Mitochondrial alterations and autofluorescent conversions of Candida albicans induced by histatins 982
Rilevamento di SNP nel codone 464 del gene ERG11 in Candida albicans mediante pyrosequencing 939
Study of the yeasts of Fiore Sardo cheese 936
Detection of mutations in Candida albicans by Pyrosequencing technique 923
Rapid detection of mutations in Candida albicans by pyrosequencing technique 911
Effect of the addition of autochthonous starter cultures on the manufacturing of Fiore Sardo cheese 897
Indagine sulle caratteristiche igienico-sanitarie dei mieli della Sardegna 849
Differentiation of yeasts isolated from artisanal ewe’s cheeses using RAPD-PCR analysis 846
Virulence factors and antimicrobial resistance in Enterococcus faecalis strains of clinical origin. 831
Yeast population in Sardinian Feta cheese 779
Inhibitory Effect of Lactiplantibacillusplantarum and Lactococcus lactis Autochtonous Strains against Listeria monocytogenes in a Laboratory Cheese Model 773
Importanza del controllo microbiologico nell’industria lattiero-casearia 772
Microbiota and metabolic profile of kefir milk produced with grains and lyophilized commercial starter cultures 765
Monitoraggio delle condizioni igienico-sanitarie di allevamenti elicicoli in Sardegna 763
Typing of Debaryomyces hansenii and Kluyveromyces lactis strains from Fiore Sardo cheese 753
Microbial characteristics of Pecorino processed cheese spreads 726
Resistenza al ketoconalzolo e tipizzazione molecolare di Candida albicans isolate da pazienti ospedalizzati. 711
Microbial monitoring in a Bone Marrow Trasplant Unit: a 3 years experience 711
Monitoraggio microbiologico ambientale in un centro per il trapianto di midollo osseo 658
SPORE FUNGINE COME FATTORI DI RISCHIO PER I LAVORATORI DELLE PASTICCERIE 633
ALLERGOPATIE DA MICETI: FREQUENZA E VALUTAZIONE DELLE SPORE FUNGINE IN ABITAZIONI DI PAZIENTI ALLERGICI E NON ALLERGICI 620
Importanza del controllo micologico nelle industrie lattiero-casearie 604
null 585
Investigation on quality of long-life ewe’s ricotta 577
Risultati di una indagine aerosporologica in diverse localita' della Sardegna Meridionale 553
A survey of the environmental conditions in the operating rooms of a general hospital 547
Valutazione della contaminazione microbica in alcuni prodotti lattiero-casearia 544
Mitochondrial alterations and autofluorescent conversion of Candida albicans induced by histatins 527
Nuova tecnologia per la produzione di Ricotta ovina: caratteristiche e valutazione della conservabilità 523
Frequenza e valutazione delle spore fungine aerodisperse nell'industria lattiero-casearia 509
QUALITA' IGIENICA E MICROBIOLOGICA DI "CAGLI" E "INNESTI" UTILIZZATI NELLA PRODUZIONE DI FORMAGGIO DI PECORA 481
Occurrence of mites and fungi in the homes of patients with allergic manifestations 475
Air quality in operating suites: evaluation of microclimate and microbial contamination 468
Pollen and mould allergy: aerobiological survey in the atmosphere of Cagliari, Italy (1986-1988) 460
Studio preliminare sulle condizioni igieniche di aree lagunari da destinare all'acquacoltura 455
Indoor airborne fungal spores in the homes of allergic and non allergic subjects 454
Influenza del microclima e della contaminazione microbica in soggetti operanti in ambiente di lavoro non industriale. 444
Isolamento e caratterizzazione di lieviti in formaggi ovini sardi 444
Ricotta pecorina sarda “a lunga conservazione”: tecnologia di produzione e aspetti qualitativi. 441
Sorveglianza microbiologica nella tecnologia di trasformazione dei prodotti caseari 431
Confronto fra le diverse condizioni ambientali di due edifici adibiti ad uffici muniti di differenti sistemi di ventilazione. 430
Pollen and mould allergy in Southern Sardinia: comparison of skin-test frequencies and air sampling data 422
Fungal spores in the homes of subjects with positive skin-test for fungi. 414
Occurrence of airborne fungal spores in a tobacco manufacturing plant. 412
Ricerca dei micofiti nelle prime vie aeree in pazienti con cutipositività di tipo immediato ad estratti allergenici fungini 404
Osservazioni sulla dispersione delle spore fungine di importanza allergologica nell'atmosfera di Cagliari e correlazioni meteorologiche 400
Rilevazione di aerospore fungine e loro ruolo nell'industria lattiero casearia. 395
Valutazione dei dati aerosporologici ottenuti in due diverse stazioni di rilevamento di una stessa città 392
Indicatori ambiente costruito. 374
Indicatori relativi di salute in ambiente costruito 357
Monitoraggio microbiologico in ambiente ospedaliero: 3 anni di esperienza in un C.T.M.O. 306
Totale 118.697
Categoria #
all - tutte 146.512
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 146.512


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202110.278 0 0 0 0 0 2.780 2.401 1.491 477 1.276 1.123 730
2021/20224.981 671 416 223 337 406 299 219 259 442 527 535 647
2022/20237.305 588 830 846 520 592 954 404 721 471 383 623 373
2023/20248.922 362 301 371 563 885 1.484 1.539 531 525 669 994 698
2024/202515.726 2.785 4.116 2.119 2.160 1.199 897 1.551 116 194 186 189 214
2025/20262.665 335 274 704 429 383 540 0 0 0 0 0 0
Totale 118.697