INCANI, ALESSANDRA

INCANI, ALESSANDRA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE BIOMEDICHE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 72 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Rivista Editore
1H NMR brain metabonomics of scrapie exposed sheep 1-gen-2015 Scano, Paola; Rosa, Antonella; Incani, Alessandra; Maestrale, C; Santucciu, C; Perra, D; Vascellari, Sarah; Pani, Alessandra; Ligios, C. MOLECULAR BIOSYSTEMS -
A selection of grapes from Sardinia: antioxidant properties 1-gen-2012 Loru, D; Deiana, M; Incani, A; Atzeri, A; Melis, Maria Paola; Rosa, A; Cabboi, B; Hollecker, L; Dessì, Maria Assunta PROGRESS IN NUTRITION -
Antioxidant effect of natural table olives phenolic extract against oxidative stress and membrane damage in enterocyte-like cells 1-gen-2017 Serreli, Gabriele; Incani, Alessandra; Atzeri, Angela; Angioni, Alberto; Campus, Marco; Cauli, Emanuele; Zurru, Roberto; Deiana, Monica JOURNAL OF FOOD SCIENCE -
Antioxidant properties of extracts and compounds from Psoralea Morisiana 1-gen-2005 Rosa, Antonella; Deiana, Monica; Corona, G; Atzeri, Angela; Incani, Alessandra; Appendino, G; Dessì, Ma EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY -
Antioxidant properties of the phenolic fraction of Sardinian wines. 1-gen-2011 Loru, Debora; Deiana, Monica; Incani, Alessandra; Atzeri, A; Rosa, Antonella; Melis, M. P.; Cabboi, B; Hollecker, L; Dessì, M. A. JOURNAL OF BIOLOGICAL RESEARCH -
Application of FeNTA model to characterize antioxidant action of Ergothioneine in vivo: studies upon the profile of polyunsatured fatty acids 1-gen-2004 Corona, G; Deiana, Monica; Rosa, Antonella; Incani, Alessandra; Atzeri, A; Dessì, Ma - -
Azione dell’H2O2 su MAPK e AKT/PKB - effetto protettivo dell’idrossitirosolo 1-gen-2010 Incani, Alessandra; Deiana, Monica; Corona, G; Atzeri, Angela; Loru, D; Rosa, Antonella; Melis, Mp; Spencer, Jpe; Dessì, Ma PEDIATRIA MEDICA E CHIRURGICA -
Biochemical and molecular modifications in sheep brains during natural scrapie 1-gen-2012 Tuveri, Rossana; Scano, Paola; Maestrale, C; Rosa, Antonella; Manca, M; Pilla, F; Incani, Alessandra; Farci, P; Ligios, C; Pani, Alessandra - -
Biochemical and molecular modifications in sheep brains during natural scrapie. 1-gen-2012 Tuveri, Rossana; Manca, Matteo; Scano, Paola; Maestrale, C.; Pilla, FEDERICA ROSA MARIA; Rosa, Antonella; Incani, Alessandra; Farci, Pamela; Ligios, C.; Pani, Alessandra - -
Biodisponibilità dei polifenoli dell’olio extravergine d’oliva: assorbimento e metabolismo nel tratto gastrointestinale 1-gen-2006 Corona, Giulia; Deiana, Monica; Rosa, Antonella; Melis, MARIA PAOLA; Incani, Alessandra; Atzeri, Angela; Cabras, A.; Spencer, J. P.; Dessi, MARIA ASSUNTA - -
Bottarga di muggine come fonte di acidi grassi n-3: stabilità ossidativa e modulazione del profilo lipidico in cellule epiteliali intestinali Caco-2 1-gen-2012 Rosa, Antonella; Atzeri, A; Deiana, Monica; Melis, Mp; Incani, Alessandra; Loru, D; Cabboi, B; Dessì, Ma PROGRESS IN NUTRITION -
Change of plasma lipid profile in rats treated with ferric-nitrilotriacetate (FeNTA) 1-gen-2004 Deiana, Monica; Rosa, Antonella; Corona, G; Incani, Alessandra; Atzeri, A; Dessì, Ma FREE RADICAL BIOLOGY & MEDICINE -
Cholesterol as target of Fe-NTA-induced lipid peroxidation in rat tissues 1-gen-2005 Rosa, Antonella; Deiana, Monica; Corona, G; Atzeri, Angela; Incani, Alessandra; Dessì, Ma TOXICOLOGY LETTERS -
Colesterolo come target di stress ossidativo nel modello sperimentale del FeNTA 1-gen-2005 Rosa, Antonella; Deiana, Monica; Corona, G; Atzeri, A; Incani, Alessandra; Dessì, Ma - -
Comparative antioxidant activity and 1H NMR profiling of Mediterranean fruit products 1-gen-2015 Rosa, Antonella; Atzeri, A; Deiana, Monica; Scano, Paola; Incani, Alessandra; Piras, C; CESARE MARINCOLA, Flaminia FOOD RESEARCH INTERNATIONAL -
Comparazione del profilo composizionale di caciotte di latte ovino ottenute con differenti colture probiotiche 1-gen-2014 Rosa, Antonella; Pisano, MARIA BARBARA; Putzu, D.; Viale, S.; Deiana, Monica; Incani, Alessandra; Cosentino, Sofia - -
Derangement of intestinal epithelial cell monolayer by dietary cholesterol oxidation products 1-gen-2017 Deiana, Monica; Calfapietra, Simone; Incani, Alessandra; Atzeri, Angela; Rossin, Daniela; Loi, Roberto; Sottero, Barbara; Iaia, Noemi; Poli, Giuseppe; Biasi, Fiorella FREE RADICAL BIOLOGY & MEDICINE -
Detection of lipid peroxidation in cell culture 1-gen-2005 Incani, Alessandra; Deiana, Monica; Corona, G; Rosa, Antonella; Atzeri, A; Dessì, Ma - -
Effect of aqueous and lipophilic mullet (Mugil cephalus) bottarga extracts on the growth and lipid profile of intestinal Caco-2 cells 1-gen-2011 Rosa, Antonella; Atzeri, Angela; Deiana, Monica; Melis, MARIA PAOLA; Loru, Debora; Incani, Alessandra; Cabboi, Barbara; Dessi, MARIA ASSUNTA JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY -
Effect of phenolic compounds of extra virgin olive oil on the adhesion of potentially probiotic Lactobacillus on pathogens to enterocyte like cells 1-gen-2015 Incani, Alessandra; Mossa, Valentina; Atzeri, Angela; Viale, Silvia; Melis, M. P.; Tuberoso, CARLO IGNAZIO GIOVANNI; Pisano, ; M. Deiana, M. B. Pisano; Deiana, M. - -